Hollow

 

Sitter på balkongen, regnet öser ner, nya båten vill krångla, ledig och självklart blir vädret dåligt. Pimplar kaffe och äter keso, funderar på att försöka mig på en löptur?! :)

 

 


Liseberg

Har det sjukt bra på Liseberg!! :)


Walk alone

Då var det kneg, sen lördagsmys med min älskling!


Finale sale på Carlings

Då har vi startat FINAL SALE med riktigt grymma priser på massor av snygga saker! Fynda jeans, linnen, jackor eller accessoarer :) Missa inte att kika in!


sweetheart

Möttes av detta när ja kom innanför dörren idag. Sötaste!!!


Love the way you lie

På hemmaplan igen. Knep sen i måndags och igår blev det ett bra rump och mag-pass :) Sitter på buss till stan nu för lite jobb-möte så blir nog vila från träningen idag då ja börjar 14 igen och kör sent. Kanske en promenad hem eller lite löp sen emellan om det finns sug :) Vill Verkligen bli bra på att springa för när det väl går bra är det så himla härligt!! Tog en bild där ja ser ut som 12 år igår så bara måste lägga upp den!


Fitnessdagen

Spöregn till en början, sen kom värme och lite sol. En trevlig dag innan jag lämnar Göteborg för denna gång.


Life's à bitch

Grymt ryggpass på Sportlife Almedal, bästa stället kort och gott. Träffa efterlängtade människor och ett riktigt bra pass blev det allt. Umgåtts med Johanna och Dino, film och mys med pappsen och gjort stan en sväng. Lagat underbar kvällsmat också! Imorrn blir det en sväng till Fitnessdagen :) Natti!!


gone in one second

Pappas födelsedag har varit underbar! Träning, shopping i Freeport, mys i parken med min fina Johanna och små visiter. En mycket bra torsdag kort och gott. Och imorgon är det FREDAG Den 13e!!

 


place your hands

Ligger i sängen och filosoferar lite. regnet öser ner - rätt mysigt faktiskt.. Ska snart gå upp och sjunga för pappsen :)


WORD!!


En bra dag i Göteborg för Julia Grubisic med träning, vänner, familj, roadtrip med brorsan, shopping till pappas födelsedag som är i morgon och hemgång efter en trevlig sen kväll. Filmmys nu med mina grabbar!


Hey hoe lets go!

Har det mys här i Götet :)


moments


Göteborg <3

Sitter med min underbara Johanna och lilla dino och fikar på Condeco i mitt älskade Göteborg :) Regnet öser ner men de gör inget ;)


what happends tomorrow can nobody know

 
 

RSS 2.0